BURSA / GEMLİK - Halitpaşa İmam Hatip Ortaokulu

Hacer SEMİZ - Müdür

23 Nisan 1974 tarihinde Konya´da doğdum İlk öğrenim hayatına Bursa Dumlupınar İlkokulunda başladım. Ortaokul ve liseyi Bursa Yeşil İmam Hatip Lisesinde okudum. Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölümden 1997 yılında mezun oldum. 4 Kasım 1997 yılında Erzincan Ziya Gökalp İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak göreve başladım. Daha sonra Gemlik 11 Eylül İlköğretim Okuluna tayinip çıktı. Burada yaptığım 14 yıllık görevden sonra 2012 yılında Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesine isteğim üzerine tayinim çıktı. 2 yıl Türkçe öğretmenliği ve 2 yıl müdüryardımcılığı görevinden sonra 2016 yılında Halitpaşa İmam Hatip Ortaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirildim. Evliyim ve 2 kız çocuğu annesiyim.