BURSA / GEMLİK - Halitpaşa İmam Hatip Ortaokulu

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışması olan çevre okuryazarı yetiştirme projesinin aralık ayı konusu su tasarrufu ve kuraklık idi.

Su yaşamın temelidir.Su  canlıların hayatını sürdürmesi için gerekli olan ve bu sebeple hayati önem taşıyan dünya üzerindeki en mucizevi  maddedir. Su tüm canlılar için temel besin maddesidir.Aynı zamanda pek çok canlı için yaşam alanıdır.Çok önemli olan bu konu ile ilgili olarak  okulumuzda modül kapsamında bilgiler verilmiştir.Konu ile ilgili okul ve sınıf panosu hazırlanmıştır.Öğrencilerimiz su kullanımı ile ilgili sloganlar olusturdu.Video olarak  velilerimizle paylaştık.

Bursa Büyük şehir Belediyesi ile Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü nün ortak  çalışması olan çevre okuryazarı yetiştirme projesinin aralık ayı konusu su tasarrufu ve kuraklık idi.

15-01-202415-01-202415-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 15:26 - Görüntülenme: 42