BURSA / GEMLİK - Halitpaşa İmam Hatip Ortaokulu

Ock

7/B sınıfımızdan bir grup öğrenci ve Türkçe öğretmenimiz Harun Özdemir Türk ve Azerbaycan ülkelerinin öğretmenlerinin ortaklaşa kurduğu masal kahramanları canlanıyor adlı etwinning projesine dahil oldular proje toplamda 4 ay sürecek olup proje kapsamında her ay farklı etkinlikler yapılacaktır.

Ock

Okulumuzda güvenli internet kullanımı ile ilgili eğitimler yapılmaya devam ediliyor.

Tem

Lgs sonuçları açıklandı ve bu sonuçlara göre okulumuz başarı grafiğini yine arttırdı. Bu gururu yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda snatsasl ve sportif faaliyetler hız kesmeden devam ediyor.Okulumuzda öğrencilewrimizin ruhen ve bedenen gelişimleri desteklemek amacıyla sanatsal etkinlikler kaposamında tiyatro gösterileri hazırlanmış ve sportif faaliyetler olarak ilçede düzenlenen okullar arası futbol faaliyetlerine katılırmıştır.

Nis

Yazara ait olan okuduğumuz 101 Deyim 101 Öykü kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirdik ve yazarımıza sorularımızı sorma imkanı bulduk.

Nis

Bugün okulumuzda başlattığımız kitap kumbarası uygulamamıza TDV Gemlik Gönüllüleri'nden kitap desteği geldi. "Yolun iyilik olsun" diyerek bizlere destek oldular.

TDV Gemlik Gönüllüleri'nin değerli üyelerine, İlçe Vaizesi Keziban Demir Emre Hanım'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

"Yerim Seni LGS" e-twinning projemiz için Bursa ve ilçelerinden tüm ortaklarımızın katılımıyla  29.03.2022 Salı günü Bursa Teknik Üniversitesi'ne gezi düzenledik.

Makine mühendisliği bölüm başkanı Sn. Doç. Dr. Hüseyin Lekesiz tarafından öğrencilerimize teknoloji ve bilgi temelli sunum gerçekleştirildi.

Teknofest yarışmalarına katılan Bursa Teknik Üniversitesi Mühendislik fakültesi öğrencileri yaptıkları çalışmaları bize tanıttılar.

Son derece bilgilendiğimiz ve müthiş eğlendiğimiz gezinin sonunda öğrencilerimiz gelecekleri hakkında somut fikirler elde ettiklerini, özellikle de üniversite hayatına çok özendiklerini söylediler.

Nis

Güvenli internet günüyle ilgili işbirlikli hazırladığımız kolajımız

Nis

öğrencilerimizin ingilizce tekerlemelerle hazırlamış oldukları kitap ayraçları

Nis

Be Active With Games etwinning projemizin logo ve afiş tasarımı için en çok oyu okulumuz öğrencilerinin yapmış olduğu tasarımlar aldı.

Mrt

"Yerim Seni LGS" adlı eTwinning projemiz okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmenlerinden Fatma ÖZTÜRK ve 7/B ve 7/D sınıflarından gönüllü öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

Mudanya, Gemlik, İznik, Nilüfer, Osmangazi'den altı farklı branşta öğretmen ortaklıdır.

Proje amacı 7. sınıf öğrencilerini psikolojik olarak sınava hazırlamak ve onları motive etmek ayrıca sınava yönelik derslerden akademik olarak desteklemektir.

Mayısa kadar sürecek olan projede uzman seminerleri gezi ve yeni nesil soru hazırlama gibi etkinlikler planlanmaktadır.

26 Mart Cumartesi günü Eyüp Sultan Camii'nden başladığımız gezimizden kareler

Mrt

Çanakkale Zaferi münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi.

Okulumuzdaki programdan kareler...